mars 2014

Gratisdesign #1: Shadow

Dette designet er lyst og enkelt. Bildet i sidemenyen endrer du lett, søk etter "profilbilde" i malene og vips så har du endret bildet. Du trenger ikke å endre på størrelsen på bildet, det blir automatisk justert til å passe inn. Her kan du laste opp bilder i alle størrelser over 700px, bildene blir justert til å passe

Copyright 2014 by Treknett Design. Gratisdesignene er laget av meg og linkene i designet til min hjemmeside skal ikke fjernes. Dette er ulovlig i henhold til loven om opphavsrett til åndsverk, og kan i verste fall politianmeldes. Utover det står du fritt til å gjøre hva du vil med designet for å få egen vri på det.

STILSETT | FORSIDE | INNLEGG | KATEGORI | ARKIV

Andre bloggdesignere

Her kommer listen over andre bloggdesignere som lager design til blogg.no

Sirkel Ikon pakke PSD

Pakken inneholder mer enn 60 ikoner som du kan åpne i photoshop.

Last ned: freepik

8 Google+ Ikoner med PSD

Google+ funksjonen ble raskest voksende sosiale nettverket i historien, så disse ikonene vil være svært nyttig for ditt nettsted. I dette ikonsett er det inkludert åtte forhåndslaget knapper i forskjellige størrelser (24 × 24, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64). Zip-filen inkluderer 8 G+ png ikoner og gratis PSD-fil. 

Last ned: pixelmonarchy

Graphics

Portfolio

Om Meg

Hei! Mitt navn er Tomas, og jeg er en 16 år gammel gutt som bor i Norge. Etter at jeg er ferdig med skolen, er det neste på lista å flytte til Los Angeles i USA.

Jeg går første året på Medier og Kommunikasjon på Hvam VGS.

Denne nettsiden er personlige ytringer fra utgiver av nettsiden. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med nettsidens ansvarlige utgiver. Siden ligger på blogg.no og annonser på siden selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.


© 2014 Treknett Design. All rights reserved.
hits